"Még az apáca is szeretett volna szeretkezni"

Videó! Mise közben kezdtek gruppenszexbe a tiltakozók

Egy pap felfüggesztése ellen tiltakozott három fiatal ökoszex-hívő, igen látványosan: a mise közben gruppenszexet imitáltak a templomban, a hívők legnagyobb megrökönyödésére.

2011.06.16 12:01ma.hu

Eredetileg a globális erdőirtások ellen kezdtek nyilvános szexakciókba a Fuck for forest elnevezésű (szalonképes magyar fordításban Szex az erdőkért) csoport tagjai, ám ha úgy adódik, egyéb célok mellett is kiállnak, vagy inkább kifekszenek, ahogy jobban esik.

Ezúttal egy lelkész egyházi kiközösítése ellen fogtak néma, ám annál hatásosabb tiltakozásba, akit a Szex a Bibliában című könyve megírása után fosztottak meg papi reverendájától.

A csoport tagjai közvetlenül a templomba lépés előtt (Fotó: manna.ro)


A norvég csapat egy oslói templomba masírozott be a mise kellős közepén, a csoportot Demi Goddard vezette, aki már nem először áll a nyilvánosság elé ilyen megmozdulásokkal. Goddard "segítője" egy nő és egy másik férfi volt, a nő mindössze egy tangát és egy harisnyakötőt viselt, no meg néhány feltűnő láncot, a két férfi viszont anyaszült meztelenül vonult be a templomba a hívek szeme láttára.

A misén résztvevő apácák és nővérek megpróbáltak tudomást sem venni a rendbontókról, akiket végül rendőrök vezettek el, igaz, még nekik is küzdeniük kellett az egymásba gabalyodott trió tagjaival. Néhány órányi fogság után elengedték őket, miután kifizették a rájuk kirótt büntetést.

"Bírság vagy 16 nap börtön közt választhattunk." - mondta el utóbb Goddard. "Azért döntöttünk a fizetés mellett, mert nem akartunk ilyen sokáig szex nélkül maradni." Ugyanakkor a csoport vezetője azt is elmondta a rendőröknek, hogy véleménye szerint az apácák kifejezetten furcsán viselkedtek, szerinte ők is szeretkezni szerettek volna velük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.