Csuklótörést szenvedett a showman

Galéria - Fábry Sándor is visszalépett a Nemzeti Vágtától

Egy hete egy filmes felkérés miatt Pintér Tibor lépett vissza a Nemzeti Vágtán való részvételtől, most pedig Fábry Sándortól is búcsúztak a szervezők: ő a csuklóját törte el, emiatt nem tud fogatot hajtani.

Kisorsolták a Nemzeti Vágta előfutamait képgaléria

2011.09.07 13:29ma.hu / RedLemon

Kisorsolták a Nemzeti Vágta előfutamainak összeállítását, amelyen az érintett versenyzőkön kívül jelen volt a legtöbb sztár is, aki részt vesz a hétvégén megrendezendő Sztárfutamok valamelyikén. A Hadtörténeti Intézet és Múzeum Márványtermében lezajlott eseményről azonban hiányzott Fábry Sándor, aki néhány nappal ezelőtt csuklótörést szenvedett. Emiatt bármennyire is készült a nagy fogatvágtára, le kellett mondania a hétvégi megmérettetést.

Egy hete Pintér Tibor jelentette be, hogy visszalép, mivel egy olyan filmben kapott szerepet, ami színészi pályájának meghatározó állomása lehet, és a forgatási napok bizonytalansága miatt nem akarta megkockáztatni, hogy esetleg épp a sztárfutam napján ne érjen rá. Lóra pattan viszont szombaton Trokán Nóra, Kaszás Géza, Hajas László és Katus Attila, valamint a Fábry helyett beugró Piroch Gábor is.

Fotó: Nemzeti Vágta - Sztárstúdió/Váraljai Zoltán (A galériához KATT a képre!)


A közjegyző jelenlétében megtartott sorsolást egy díszes lovas felvonulás előzte meg, melynek során 8, ünnepi díszben tündöklő lovaskocsi vonult át a belvároson lovashuszárok kíséretében, utóbbiak vitték a vágtára benevezett települések zászlait, így meneteltek egészen a Várban lévő Kapisztrán térig.

A sorrendet a sztárok kezére bízták, Faragó András, Bebe, Trokán Nóra izgatottan nyúltak a faládába, majd őket Fekete László, Bárdosi Sándor, Hajas László és Keresztes Ildikó követte. A feszült várakozást egy jóízű beszélgetéssel oldották fel a húzás végeztével a vár macskaköves terén.

Nagyon sajnálom, hogy a balesetem miatt nem indulhatok az idei Fogatvágta mezőnyében, és remélem, hogy ezzel nem csak én vagyok így, hanem az esemény szervezői is!” - mondta a tőle megszokott csipkelődő humorral Fábry Sándor, aki azt is hozzátette, hogy jövőre természetesen számíthatnak rá - a szervezők pedig biztosították róla, hogy visszavárják, de most elsősorban mielőbbi gyógyulást kívántak a showmannek.

Még több hír a sztárokról

 1. pálya2. pálya3. pálya4. pálya5. pálya6. pálya
1.Sepsi-szentgyörgyZalaszentgrótGyőrszemereSárbogárdKovács-szénájaSzékely-udvarhely
2.CsesznekMágocsÁgasegyházaEgerSarkadBőny
3.Budapest ÚjbudaBükkösdTörtelDunakilitiKálnokZabola
4.Budapest FerencvárosBeregdarócEsztergomBudapest XVIII. ker.SződligetÉrsekhalma
5.AkasztóTataIvádKomáromTiszabercelKecskemét
6.HédervárSzegedCsíkzsögödVerőceDemecserCsaroda
7.Budapest BudavárBudapest ZuglóKaposvárDomony-völgyKozárdHomokháti Kistérség
8.KarádSzentkirályNagykőrösHévízTátAlmás-keresztúr
9.BordánySiófokKarosNyírbátorBiharugraCsabdi
10.SzigetvárFoktőPaksBaja KistérségIzsákGödöllő
11.MaglócaSzigligetBajaSzekszárdNyíregyházaZsana
12.LébényLudasOrosházaBudapest KőbányaIllyefalvaGyula


A futamgyőztesek első két helyezettje jut tovább a hat középdöntőbe, amelyeknek első helyezettjei jutnak be a döntőbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.