Gazdaság

Deloitte: az idén 16 magyar cég kapott Best Managed minősítést

Magyarországon az idén második alkalommal lehetett jelentkezni a Deloitte Private üzleti mentorprogramra.

2023.10.02 12:49MTI

Az idén 16 magyar cég kapott Kiválóan Vezetett (Best Managed) minősítést a Deloitte Private globális üzleti mentorprogramban - közölte a nemzetközi tanácsadó cég hétfőn az MTI-vel.

A Kiválóan Vezetett Vállalatok (Best Managed Companies) program a Deloitte Private globális üzleti mentorprogramja, amely a helyi magántulajdonban lévő vállalatok támogatására, és elismerésére jött létre.

Magyarországon az idén második alkalommal lehetett jelentkezni a Deloitte Private üzleti mentorprogramra.

A szakmai zsűri döntésének alapját a mentorprogramban összeállított átfogó pályázati anyag adta, amely a nemzetközi Best Managed Companies program metodikáját követte.

Bálint Gergely, a Kiválóan Vezetett Vállalatok program operatív vezetője a közleményben kiemelte, a tavalyi program sikere láttán megduplázódott az idei jelentkező vállalatok száma. A mentorprogram kiváló lehetőség arra, hogy a hazai magánvállalatok lássák, hogy hol tartanak a globális vezető gyakorlatokhoz képest.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.