A pályázatok 2013. július 1-ig nyújthatók be

Trafik - megjelent a kiírás az első körben eredménytelenül pályázó településekre

Megjelent a dohánytermékek kiskereskedelmi jogosultságának átengedésére kiírt nyilvános koncessziós pályázat új kiírása azokra a településekre, amelyekre a korábbi pályázaton senki nem jelentkezett, vagy a pályázat eredménytelen lett.

2013.05.02 13:06MTI

 A pályázatok 2013. július 1-ig nyújthatók be, a pályázatbeadás díja 25 ezer forint plusz áfa. A törvény szerint az elbírálásra a beadási határidőtől számított 30 nap áll rendelkezésre, ami további 30 nappal meghosszabbítható.
   
A dohányboltokra kiírt koncessziós pályázat első körében február 22-éig 15 633 darab pályázati anyag érkezett be, az eredményt április 22-én hirdették ki, amely szerint július 1-jével 5415 dohánybolt nyílhat meg.
   
Az első fordulóban 1417 koncesszió nem kelt el, többnyire a kétezernél kevesebb lakosú településeken, ezekre jelent meg az új kiírás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.