Nincs meglepetés

Kajak-kenu válogató: döntőben az esélyesek

Nem hoztak meglepetést a pénteki előfutamok a kenusok és női kajakosok idei első Európa- és világbajnoki válogatóján, Szegeden.

2011.05.20 17:47MTI

A Maty-éri viadal a kenusoknál csak az olimpiai számokban szelektál. Peking bajnoka Vajda Attila 1000 m egyesben megnyerte futamát, míg párosban - Varga Dáviddal - harmadik lett az idén ismét összeült olimpiai bronzérmes duó, Kozmann György és Kiss Tamás mögött.

Előbbi számban Sarudi Pál és Sáfrán Mátyás lett még futamgyőztes, míg utóbbiban a tavaly vb-bronzérmes Tóth Márton, Mike Róbert duó nyerte a másik előfutamot. A nőknél 500 m egyesben a kétszeres olimpiai és 29-szeres világbajnok Kovács Katalin érte el a legjobb időt, néhány tizeddel volt gyorsabb, mint a másik futamgyőztes Benedek Dalma.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.