Szlovákia-Paraguay 0-2

Gól volt, izgalom nem nagyon

A két gól ellenére sem volt élvezetes a mérkőzés. - írja nb1.hu.

2010.06.20 17:45nb1.hu

A várakozásoknak megfelelően Paraguay kezdte jobban a mérkőzést, és Valdez lövésével akár a vezetést is megszerezhették volna, ám ez elmaradt. Valdez később mégis főszereplő lett, a 27. percben ugyanis remek labdával ugratta ki Verát, aki három szlovák védő között lőtt a kapuba (0-1).

A szünetre tehát megérdemelt volt a dél-amerikaiak vezetése, és azt vártuk, hogy Szlovákia a második játékrészre némileg összeszedettebben fut ki. Ehelyett folytatódott minden ott, ahol abbamaradt, pontosabban Paraguay is kezdett "lemenni" a szlovákok szintjére, amitől egyre élvezhetetlenebbé vált a mérkőzés.

A szlovákoknál egyébként egyedül a kapitány fia, Vladimir Weiss volt aki még úgy-ahogy megpróbált helyzetbe kerülni, Hamsik fantomként volt a pályán, a Sestak-Vittek duó pedig talán még úgy sem. A végén Riveros döntötte el végleg a 3 pont sorsát (0-2).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.