E csoport, második forduló

Vb-2010: Dánia-Kamerun 2-1

A dán válogatott 2-1-re nyert szombaton Kamerun csapata ellen a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság E csoportjának második fordulójában.

2010.06.19 22:51MTI

Védelmi hibát követően Eto'o révén a kameruniak jutottak előnyhöz a 10. percben, a dánok pedig egy remek kontratámadás végén Nicklas Bendtner jóvoltából egyenlítettek a 33. percben, majd a 61. percben Rommedahl is betalált.

A dánok győzelmével a hatpontos hollandok - elsőként - ott vannak a nyolcaddöntőben, a kameruniak pedig biztosan nem kerülnek oda. Az utolsó fordulót csütörtökön rendezik ebben a négyesben.

Eredmény:
Dánia-Kamerun 2-1 (1-1). Pretoria, Loftus Versfeld Stadion, 33 ezer néző.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.