Szerb ellenállás

Koszovó-Egyesült Államok labdarúgó-meccs?

Még csak a minap ismerték el Koszovó függetlenségét néhány államban, az új ország máris futballmeccsre készül.

2008.02.27 11:42ma.hu

A Koszovói Labdarúgó Szövetség (FFK) kijelentette, szeretne tető alá húzni egy meccset az Egyesült Államok válogatottjával. „Mindent megteszünk, hogy lejátszhassuk ezt a találkozót. Szimbolikus momentum lenne, és egy álom beteljesülése” – mondta a szövetség elnöke, Fadil Vokrri.

Az Egyesült Államok válogatottja márciusban Lengyelországgal játszik, így kapóra jönne az USA Team túrája az új válogatottnak. Koszovó természetesen szeretne csatlakozni a FIFA-hoz és az UEFA-hoz is, a szerbek azonban ezt ellenzik.

Érdekeség, hogy Koszovó már a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség tagja, így játékosai részt vehetnek az idei kínai világbajnokságon. Arról nem szól a fáma, mi történne egy szerb-koszovói találkozó során.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.