Sikert arattak a vancouveriek

Rövidpályás gyorskorcsolya: Darázs és Huszár győzedelmeskedett

Mind a férfiaknál, mind a nőknél a vancouveri téli olimpián is szerepelt versenyző, Darázs Péter és Huszár Erika győzött a rövidpályás gyorskorcsolyázók vasárnap befejeződött országos bajnokságán.

2010.03.14 15:30MTI

A honi szövetség tájékoztatása szerint Darázs szombaton 1500-on és 500-on is nyert, majd vasárnap 1000 méteren második lett, a 3000 méteres szuperdöntőben pedig harmadikként zárt, de 102 pontjával így is magabiztosan szerezte meg a bajnoki címet.

A februári ötkarikás játékokon egyéniben és a váltóval is olimpiai pontokat szerzett Huszár a négy versenyszám közül háromban diadalmaskodott, így végső sikere nem forgott veszélyben. A váltóversenyeket nem rendezték meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.