Mikóczy letartóztatása nem jelenthet akadályt

A társtulajdonos szerint nincs veszélyben Overdose versenyeztetése

Czucz István, Overdose társtulajdonosa szerint Mikóczy Zoltán letartóztatása nem befolyásolja a ló további versenyeztetését.

2009.10.27 16:16MTI

A szlovák üzletember erről a Duna TV Térkép című adásában nyilatkozott. Kiemelte, hogy a három tulajdonos, Mikóczy, a szintén szlovák állampolgár Mario Hoffman és ő együtt hozzák meg a döntéseket a lóról.

"Remélem, hogy a Zolival történt dolgok a lehető legkorábban megoldódnak - mondta Czucz. - A ló jól van Angliában, az új körülmények között Overdose kétszer át volt vasalva, nem sántít, jó kondícióban van, naponta kézen vezetik. Ha minden jól megy, akkor január-februárban nyereg alatt kezdhet dolgozni. Hármasban fogjuk eldönteni a hónap végéig, hogy pontosan hova fogjuk vinni, vagy Magyarországra, vagy Szlovákiába átmenetileg, ahol télen edzhet, hogy ne legyen januárban-februárban kihagyás, baráti megegyezés és a ló sorsa hármunk kezében van."

Az Overdose-t menedzselő Nemzeti Lóverseny Kft. ügyvezető igazgatója a műsorban kijelentette, minden segítséget megad, hogy ne szakadjon meg a ló 12 verseny óta tartó győzelmi sorozata.

"Én azt gondolom, hogy jelen helyzetben a mi feladatunk az, hogy Overdose-ról gondoskodjunk, amennyiben erre igény van és szükség van, hiszen ő már megtette a magáét, ő már ezt megérdemli - mondta Vajtó Lajos. - Úgyhogy készen állunk arra, hogy a felelősséget Overdose iránt vállaljuk. Amennyiben Zoltán úgy gondolja, hogy ebben a helyzetben nem képes ügyei vitelére, akkor Overdose-t hazahozzuk. Az Overdose-zal kapcsolatos költségeket elő tudjuk teremteni, a versenyeztetését meg tudjuk oldani."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.