Sport

Eltűnt egy focista Budapesten, Porschéjával együtt keresi a rendőrség

A Horvátországban játszó Hameed Abdullah Talal korábban több magyar csapatnak is tagja volt.

2023.08.23 08:17ma.hu
Fotó: police.hu

Eltűnt egy 27 éves iraki labdarúgó Magyarországon - írta kedden a csakfoci.hu. Abdullah Hameed Talal eltűnését szerda reggel a Budapesti Rendőr-főkapitányság is megerősítette. A rendőrség közlése szerint a férfi augusztus 21-t követően XIII. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott.

A svéd útlevéllel rendelkező iraki futballista tíz nappal korábban írta alá szerződését horvát Gorica csapatával, és szombaton Horvátországból Budapestre utazott, hogy a szükséges iratokat magával vigye új klubjához - írta a csakfoci. Abdullah Hameed Talalkorábban több magyar csapatban is megfordult, 2023 tavaszán a ZTE játékosa lett

A lap cikke szerint Abdullah Hameed Talal hétfő reggel beszélt az ügynökével, közölve vele, hogy pakol és indul Velika Goricába, hogy a klub délutáni edzésére odaérjen, és azóta nem találják.

Csapata közölte, hogy a focista játékos egy fehér színű, svéd rendszámú Porsche Taycant vezet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.