Megérdemelten kerültek az elődöntőbe

LEN-kupa siker - négy közé jutott a Szeged!

Remek játékkal biztosította be helyét a négy között a Szeged-Beton a férfi vízilabda LEN-kupában - Kásás Zoltán együttese 9-8-ra nyert a szerb Vojvodina ellen, ezzel összesítésben egy góllal jobbnak bizonyult riválisánál, és elődöntőt játszhat.

2009.02.08 10:08vizipolo.hu

Fegyelmezett játékkal, egygólos sikert aratott a Szeged a Vojvodina ellen a LEN-kupában.

A tisza-partiak remekül kezdtek, és 4-1-re elhúztak, ám a vendégek nem hagyták meglógni a mieinket, és tartották a lépést a magyar együttessel.

A találkozó hajrájában már három góllal vezettek Varga Tamásék, ennek ellenére maradt izgalom az utolsó negyedre is, hiszen a vendégek feljöttek egy gólra.

A védekezés jól működött, hiszen a Vojvodina mindössze négy előnyét tudta gólra váltani a 12-ből, és miután elöl a gólszerzésben is jeleskedtek a szegediek, megérdemelten kerültek az elődöntőbe.

LEN-kupa negyeddöntő, visszavágó: Szeged-Beton - Vojvodina 9-8 (3-1, 2-3, 3-2, 1-2)

Gólszerzők: Varga T. 2, Török 2, Weszelovszky 2, Kuncz 1, M. Korolija 1, Vejzagic 1, illetve Randics 3, Vukszanovics 2, Ivosevics 1, Kalinics 1, Kovacsevics 1

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.