Nagy csatában győztek a pólósok!

LEN-kupa: Nyolc közé jutott a Domino és a Szeged

A LEN-kupa nyolcaddöntő visszavágóján is nyert a Domino Honvéd, így kettős győzelemmel jutott tovább a nemzetközi sorozatban - A Szeged is három góllal nyert az itthoni visszavágón, így szintén a nyolc között várhatja a hétfői sorsolást.

2008.12.14 10:07vizipolo.hu

A Domino Honvéd a hétközi zavargásoktól hangos Athénban szállt vízbe a Vuliagmeni ellen, de a rendőri kísérettel haladó buszból a magyar csapat semmit nem vett észre ebből.

A mieink gond nélkül jutottak el a meccs helyszínére, majd a mérkőzés után rögtön indult is haza Vad lajos együttese.

A találkozó első negyedében egy gólt ledolgozott hátrányából a görög ellenfél, de a Domino az első meccsen megszerzett 12-3-as előny birtokában nyugodtan pólózott.

A folytatásban nem is volt gond, ezzel az utolsó negyed előtt már 7-3-ra vezettek a mieink, akik végül az ötgólos Szivós vezérletével bebiztosították a győzelmet. A Honvéd kettős győzelemmel lépett tovább, a sorsolást hétfőn rendezik.

A Szeged nagy csatában gyűrte le montenegrói ellenfelét, amely egygólos előnnyel érkezett a visszavágóra.

A gól nélküli első félidő után még a második nyolc perc után is a vendégek álltak továbbjutásra, de a magyar csapat remek harmadik játékrészt produkálva végül eldöntötte a meccset és a párharcot.

LEN-kupa, nyolcaddöntő, visszavágó:

Vuliagmeni (görög)–Domino Honvéd 8–12 (2–1, 1–4, 0–2, 5–5)

Gólszerzőink:

Szivós 5, Vári 2, Bátori 2, Vindisch 1, Matajsz 1, Molnár 1 Szeged Beton - Cattaro (montengerói) 8-5 (0-0, 2-2, 3-0, 3-3)

Gólszerzők:

Török Béla 2, Mihajlo Korolija 2, Milos Korolija 1, Komlósi Péter 1, Juhász Zsolt 1, Lehmann István 1, ill. Kunac Aljosa 2, Kamujatekos 1, Djogas Teo 1, Vukcevic Zeljko 1,

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.