Ki hová igazolhat?

Huszti a legértékesebb - Gera, Hajnal, Dzsudzsák és Juhász sem marad le sokkal

Ugyan a pletykák, a találgatások máris elindultak, hogy melyik játékos melyik csapatba igazolhat, a hivatalos átigazolási időszak csak januárban kezdődik - Úgy tűnik, Huszti Szabolcs a legértékesebb, őt Gera, Hajnal, Dzsudzsák és Juhász követi.

2008.11.30 13:03nb1.hu

Az nb1.hu körülnézett a játékosok árait taksáló transfermarkt.de oldalon, hogy a magyar játékosok milyen árkategóriában mozognak.

A külföldön játszó magyarok közül elsőként talán Huszti Szabolcsot illenék megemlíteni, aki iránt több neves klub is érdeklődik. Huszti árát a német oldal 6,5 millió euróra saccolja, amivel a magyar légiós csapata második legdrágább játékosa, Robert Enke mögött (8,5 millió euró).

Az idén a Hoffenheimben csak elvétve lehetőséget kapó Lőw Zsolt árát - akit legutóbb a Frankfurt csapatával hoztak szóba -, 500 ezer euróra tippelték.

Az esetleges távozók között lehet még említeni a Bundesliga II-ben futballozó Szabics Imrét, de inkább Torghelle Sándort. Szabics 700 ezer, Torghelle 1.250.000 eurót ér - állítja a német oldal.

Távozásukra nem sok esély van, de érdekességképpen álljon itt Hajnal Tamás, Dárdai Pál értéke is: Hajnal 4, Dárdai 2 millió eurót kóstál. Komoly érdeklődőkről Juhász Roland kapcsán is lehet hallani.

A hosszú ideje kiemelkedő formában játszó Juhász értékét 3,5 millió euróra tippeli a német oldal. Tóth Balázs 1,3 millió, Tőzsér Dániel értéke 750 ezer euró.

A Sunderland kapusának, Fülöp Mártonnak 750 ezer euró az ára, Priskin 1.125.000, Gyepes 500 ezer, Tímár 300 ezer, Buzsáky 850 ezer, de talán érdekesebb, hogy Király Gábor árát még mindig 2.500.000 euróban határozzák meg, Rósa Dénes viszont 850 ezer eurót érhet.

Gera ára 4 millió, Halmosié 1,8 millió euró lehet. A távozási szándékát nyíltan is kijelentő, jelenleg a francia másodosztályban profiskodó Szélesi Zoltán árát 1,5 millió euróban határozta meg a transfermarkt.de.


Bodor Boldizsár nem hosszabbította meg legutóbb szerződését a Rodával, így hamarosan távozhat a holland együttestől: ára 900 ezer euró. Dzsudzsák 3,5 millió, Babos 2 millió, Fehér 700 ezer, Vermes 350 ezer eurót ér.

Egyes értesülések szerint Vaskó Tamást kinézte magának a Reggina. A magyar válogatott védő ára 525 000 euró. A Bresciában profiskodó két magyar, Vass Ádám és Feczesin Róbert árai a követezőek: előbbié 800 ezer, utóbbié 500 ezer euró, Filkor 350 ezer, Koman Vladimir pedig 100 ezer euró lenne.

A Hearts csapatában kölcsönben védő Balogh János árát 325 ezer euróban határozzák meg a becslések. Ausztriában légióskodó játékosaink közül Bodnár 1,2 millió, Sáfár 1,250 millió, Csizmadia 650 ezer, Kovrig és Pusztai ára viszont egyaránt 300-300 ezer euró.

Ne feledkezzünk el a Sion válogatott védőjéről, Vanczák Vilmosról sem, akinek - a transfermarkt.de szerint - 1 millió euró az ára, akárcsak az Osasunában profiskodó Vadócz Krisztiánnak.

A nemrégiben a Dinamo Kijevvel összekülönböző Farkas Balázsért 100 ezer eurót, az Oroszországban profiskodó Gaál Miklósért pedig 1,8 millió eurót kérhetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.