Olimpiai bajnok a királyiaknál

Usain Bolt a Realban

Nistelrooy a háromszoros olimpiai bajnok kedvence. A holland csatárral azonban ezúttal nem futkározhat a jamaikai sprinter.

2008.11.25 19:37nb1.hu

Annyi sztárt próbált megszerezni az utóbbi időben a Real a sérült Van Nistelrooy pótlására, hogy szinte minden komolyabb csatár neve felmerült.

Nos, a királyi gárda most végre valóban leigazolt egy igazi csillagot, méghozzá a háromszoros olimpiai bajnok Usain Boltot. Igaz, csak rövid időre, Ramos Calderon, a Real elnöke ugyanis felajánlotta neki, hogy dolgozzon egy keveset a futballcsapattal.

Bolt örömmel fogadta a meghívást, és bár elmondása szerint legszívesebben az éppen sérült Van Nistelrooy-jal dolgozott volna együtt egy keveset, vélhetően nem lesz ellenére Raúl, Higuain és a többi sztár sem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.