Többek között...

Asztalitenisz Eb: a címvédővel és a házigazdával egy csoportban a magyarok

A magyar férfi válogatott többek között a címvédő németekkel és a házigazda portugálokkal került egy csoportba a szeptemberi, lisszaboni asztalitenisz csapat Európa-bajnokság vasárnapi sorsolásán.

2014.08.24 15:45MTI
freedigitalphotos.net/antpkr

Az A jelű négyesben még az osztrák válogatott kapott helyet - derült ki az európai szövetség honlapjáról.

A magyar női válogatott ugyancsak a 16 csapatos úgynevezett bajnoki divízióban kezdi majd a küzdelmeket, a C csoportban Oroszország, Luxemburg és Hollandia lesz a riválisa.

A nőknél szintén a németek a címvédők. A körmérkőzések után a csoportok első két-két helyezettje jut a negyeddöntőbe. A kontinensviadalt szeptember 24. és 28. között rendezik a portugál fővárosban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.