Byte CII

Vadnai Jonatán bronzérmes lett az Ifjúsági Olimpián!

Az Ifjúsági Olimpia idején mindvégig legfeljebb nagyon gyenge szél fújt, ami számukra kifejezetten kedvezőtlen körülményeket jelentett.

2014.08.24 11:47ma.hu
Forrás: MVSZ

Nancsingban az Ifjúsági Olimpián a Jinnyu-tavon az utolsó napon háromnapi szélcsendes szünetet követően sikerült lebonyolítani a dupla pontszámmal számító utolsó, döntő futamot. Ezen mindkét magyar versenyző kiválóan vitorlázott, és előre léptek az összetett listán. Olyannyira, hogy Vadnai Jonatán bronzérmet szerzett!

Az Ifjúsági Olimpia idején mindvégig legfeljebb nagyon gyenge szél fújt, ami számukra kifejezetten kedvezőtlen körülményeket jelentett. A versenyhétre tervezett tíz futamból csak hetet sikerült megrendezni a mai döntő előtt.

Magyarországon nem használatos hajótípus a Byte CII. Az elmúlt egy évben Érdi Mária és Vadnai Jonatán csak alkalmilag edzett és versenyezett ilyennel, lévén az Ifjúsági Olimpia versenyosztálya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.