I-es csoport

Fed Kupa - Babos és Jani a magyar csapatban

Babos Tímea és Jani Réka-Luca lép pályára magyar színekben egyesben és párosban is a Budapesten zajló tenisz Fed Kupa euro-afrikai zóna I-es csoport tornáján.

2014.02.04 17:21MTI
MTI

"A rutin mindenképpen mellettük szól, évek óta stabil Fed Kupa-játékosok" - nyilatkozta az MTI-nek kedden Barátosi Levente kapitány. Babos (83. a világranglistán) és Jani (253.) mellett Bukta Ágnes (306.) és Szlavikovics Szabina (635.) alkotja a magyar válogatottat, amely szerdán a románok ellen kezd, majd pénteken a lettekkel, szombaton pedig a britekkel találkozik a csoportmeccsek során.

Valamennyi párharc 16 órakor kezdődik a Syma Csarnokban, ahol 16 ország 80 játékosa lép pályára.

A magyarok menetrendje a B csoportban:
szerda 16.00: Magyarország-Románia
péntek 16.00: Magyarország-Lettország
szombat 16.00: Magyarország - Nagy-Britannia

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.