Váltás

Női kézilabda-vb - Csere a magyar keretben

Vincze Melinda helyett Kovacsics Anikó kap lehetőséget a továbbiakban a szerbiai világbajnokságon a legjobb 16 közé jutott magyar női kézilabda-válogatottban.

2013.12.16 05:30MTI

A magyar szövetség (MKSZ) tájékoztatása szerint két cserelehetőségéből az egyiket kihasználja Hajdu János szövetségi kapitány, akinek döntése nyomán a balszélső Vincze Melinda helyett a több poszton - így például bal szélen is - bevethető Kovacsics Anikó kap lehetőséget a továbbiakban.

"Anikó igazi jolly joker, aki gyorsaságával, dinamizmusával nagy hasznára lehet a csapatnak különösen annak fényében, hogy Görbicz Anita térde rakoncátlankodik, és nem tudjuk, mennyit bír majd a spanyolok ellen" - fogalmazott a szakvezető.

A Magyarország-Spanyolország nyolcaddöntő hétfőn 17.30-kor kezdődik a szerbiai Újvidéken.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.