Székesfehérvár

Junior öttusa-vb - második lett a magyar férfi váltó

Második helyen végzett a Demeter Gergely, Harangozó Bence, Málits István összeállítású csapat a férfi váltók szerdai versenyében a székesfehérvári junior öttusa-világbajnokságon.

2013.07.31 19:03MTI

Győzött a francia trió, amely mindössze hat ponttal bizonyult jobbnak a magyar hármasnál. Harmadikként az oroszok zártak.

A múlt hétvégi hagyományos versenyekben három érmet szereztek a magyarok: szombaton Földházi Zsófia, vasárnap pedig a Demeter Gergely, Harangozó Bence, Málits István összeállítású csapat győzött, míg Demeter egyéniben második lett. Kedden a női váltó szintén második helyen végzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.