Labdarúgó NB I

Lecsúszott az MTK

A bajnok Győri ETO 1-0-ra győzedelmeskedett a vendég MTK ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati játéknapján.

2013.05.25 18:35MTI

A fővárosi gárda ezzel a vereséggel lecsúszott a dobogóról, a Budapest Honvéd ugyanis közben simán, 3-0-ra legyőzte a már kiesett, sereghajtó Egert. 

OTP Bank Liga, 29. forduló: Győri ETO FC-MTK Budapest 1-0 (1-0)  Győr, 4500 néző, v: Szabó Zs. gólszerző: Trajkovic (21.) sárga lap: Trajkovic (67.), illetve Wolfe (88.) 

Győr: Kamenar - Svec, Djordjevic, Takács Á., Völgyi - Kamber - Pátkai, Trajkovic - Andric (Pilibaitis, 79.), Tokody (Nicorec, 54.), Dinjar (Aleksidze, 73.) 

MTK: Groppioni - Wolfe, Kálnoki Kis, Vukmir, Hidvégi - Vass P., Pölöskei Zs. (Nikházi, 71.), Zsidai - Kanta, Vadnai (Bese, 61.) - Balajti (Tischler, a szünetben) 

Az első félidőben mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, ezek közül az ETO egyet értékesített, így vezetett a szünetben. Fordulás után az MTK játszott enyhe mezőnyfölényben, de egyenlítenie nem sikerült, csak kapufáig jutott. 

A mérkőzés lefújását követően a győri játékosok átvették a bajnoki címért járó aranyérmeket és a trófeát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.