Labdarúgó NB I

Hazai pályán nyert a Honvéd

A Budapest Honvéd hazai pályán az elvártaknak megfelelően simán, 3-0-ra legyőzte a már kiesett, sereghajtó Egert a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati játéknapján.

2013.05.25 18:30MTI

A fővárosi együttes ezzel feljött a tabellán az Európa Liga-indulást érő harmadik helyre, mivel az MTK közben vereséget szenvedett a bajnok Győri ETO vendégeként. 

OTP Bank Liga, 29. forduló: Budapest Honvéd-Egri FC 3-0 (1-0) Bozsik Stadion, 2500 néző, v: Becséri gólszerző: Lanzafame (22., 73., a másodikat 11-esből), Nagy G. (76.) kiállítva: Sztankó (70.) sárga lap: Ignjatovic (17.), Diaby (41.), illetve Mecinovic (13.), Farkas Á. (34.), Kasza (43.) 

Honvéd: Kemenes - Baráth, Lovric, Ignjatovic, Alcibiade - Zivanovic (Nagy G., 54.), Hidi, Vécsei (Lőrinczy, 75.), Diaby (Vernes, 60.) - Martínez, Lanzafame 

Eger: Sztankó - Mecinovic, Vidovic, Koné - Horváth Z., Kasza, Katona A., Albert (Kabele, 65.), Farkas Á. (Brljak, 72.) - Németh N. (Zvara, 82.), Buac Az Európa Liga-szereplést jelentő harmadik helyért küzdő házigazdák a várakozásoknak megfelelően jobban játszottak az első félidőben, mint sereghajtó ellenfelük, s egygólos előnnyel vonulhattak a szünetre. 

A folytatásban sem változott a mérkőzés képe, s az Eger sorsa Sztankó kapus kiállítást érő szabálytalansága, illetve Lanzafame értékesített tizenegyese nyomán már a 73. percben végérvényessé vált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.