Később kezdődik a labdarúgó mérkőzés

Bombariadó az ETO parkban

Bombariadó miatt később, várhatóan 18 órakor kezdődik a 16 órára kiírt Győri ETO FC-MVM Paks mérkőzés a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában.

2012.03.25 17:11MTI

Egy ismeretlen telefonáló az ETO Stadion recepcióján vasárnap délután jelezte, hogy 16 órakor bomba fog robbanni az ETO Parkban. A rendőrség ezt követően kiürítette és lezárta a létesítményt.
   
Márton Sándor, a találkozó ellenőre arról tájékoztatott, hogy a hatóságok az átvizsgálás után 17:15 órától engedik be az embereket a létesítménybe, s a tervek szerint 18 órakor kezdődik majd az összecsapás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.