Kulcsár Győző visszadobta

Nem jelölték MOB tagnak a Nemzet Sportolóját - lemondott a szövetségi kapitány

A szerdai (mai) nappal lemondott a párbajtőrözők szövetségi kapitányi tisztségéről Kulcsár Győző.

2012.02.22 12:48MTI

A négyszeres olimpiai bajnok szakvezető, a Nemzet Sportolója a hétvégi Westend női párbajtőr Grand Prix felvezető sajtótájékoztatóján olvasta fel a sportági szövetség (MVSZ) elnökének, Erős Jánosnak címzett levelét, melyben indokként azt jelölte meg, hogy az MVSZ nem jelölte őt MOB-tagnak, ezt pedig méltánytalannak tartja.

Füleky András, a szövetség ügyvezető igazgatója - akit érzékelhetően meglepett a bejelentés - arról számolt be, hogy az elnökség pénteken döntött a jelöltekről.

A vezetőség úgy határozott, hogy a korábban a szövetség által delegált három tagtól, Kovács Tamástól, Kulcsár Krisztiántól és Füleky Andrástól nem vonja meg a bizalmat, további két helyre pedig - melyre a MOB alapszabály-módosítása alapján nyílik lehetőség - három "jelentkezőből" titkos szavazással Gémesi Györgyöt és Nagy Tímeát jelölte. A harmadik Kulcsár Győző volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.