London 2012

Cseh és Biczó elődöntős 200 m pillangón, Mutina csak 22.

Cseh László és Biczó Bence bejutott az esti elődöntőbe 200 m pillangón a londoni olimpia hétfői versenynapján, Mutina Ágnes viszont csak 22. lett 200 m gyorson.

2012.07.30 11:55MTI

Mindkét magyar férfi úszó a negyedik futamba kapott besorolást: a 400 m vegyesen nagy meglepetésre a fináléról lemaradt Cseh a második százon óriási tempót diktálva jött fel a második helyre, míg Biczó jól kezdett, majd kissé visszaesett, de az utolsó 50-en nagy hajrával végül harmadik lett a japán Macuda Takesi és Cseh mögött.

Az utolsó nyolcfős előfutam előtt Cseh 1:55.86 perccel hatodik, Biczó pedig 1:56.51 perccel nyolcadik helyen állt, azaz már nem volt félnivalójuk. Végül Cseh a kilencedik, Biczó pedig a 13. idővel jutott tovább. Mutina Ágnes viszont csupán a 22. helyen végzett hétfőn a londoni olimpia úszóversenyének női 200 méteres gyors számában. A magyar úszó az utolsó, ötödik előfutamban ugrott a vízbe, s 1:59.56 perces idejével nyolcadikként csapott a célba.

Összességében 22. lett, így lemaradt az esti, 16-os elődöntőről, amihez 60 századdal kellett volna jobb időt elérnie.

Minden érdekesebb londoni hírt el szeretne olvasni?

Ha többre kíváncsi, olvassa a ma.hu olimpiai rovatát, az olimpiahirek.hu-t! KATT!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.