Dadája sétáltatja a kisdedet a parkban

Megmutatta: Elton John fia igazi pufóka baba!

Míg az elfoglalt apukák keményen dolgoznak, addig dadája felügyel a négy hónapos Zacharyra, a jó idő beköszöntével pedig már egy sétát is beiktattak a napi programba.

2011.04.20 15:29ma.hu

Amikor egy béranya világra hozta Elton John és élettársa, David Furnish fiát, az énekes nem árulta el, biológiai értelemben melyikőjük az apja a kicsinek, ám a most készült vadonatúj fotók igencsak árulkodóak: a gyerek határozottan a zenész-énekesre hasonlít, nem pedig a hosszúkás arcú Furnishre!

A négy hónapos Zacharyt épp sétálni vitte dadája a ragyogó napsütésben, amikor sikerült az igencsak árulkodó fotókat elkészíteni róla.

Valójában még maguk az apák sem tudják, hogy melyikőjük spermáját "kapta" bő egy évvel ezelőtt a donortól vett petesejt, ugyanis mindketten leadták a mintát, majd egy kaliforniai kórházban egy speciális eljárás során választották ki azt a spermiumot, amelyik végül is megtermékenyítette a petesejtet.

Tényleg Sir Elton John lehet az apa?

Fotó: Splash


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.