Gyilkolni tudna a híres zenész

Elton John: "A brit popzene egy nagy rakás sz.r"

Gyilkolni támad kedve Elton Johnnak, ha meghallja azokat az előadókat, akiktől mostanában hangos a brit popipar. Szerinte mindenki pontosan ugyanúgy szól, de nem tudnak énekelni.

2011.02.07 08:44ma.hu

Teljesen kikelt magából Elton John, amikor a brit popzenéről és a jelenlegi előadókról nyilatkozott a Word magazinnak. "A video megölte a zenét, a valóságshowk a tehetséget. Vajon az X-Faktor sztárjai megütik a szintet?" - kérdezi felháborodva.

"Őszintén szólva az összes hang ugyanolyan. Nehéz megkülönböztetni a Girls Aloudot a The Saturdays-től, és akkor ott van Cheryl Cole... Ez az egész sz.r! A brit popzene egyszerűen borzalmas!" - panaszkodott a 63 éves zenész.

A nemrégiben apukává lett sztár szerint a legtöbb előadó csak tátog, és ezeket a "tátikásokat" agyon kéne lőni. "Menj és nézd meg a Take That-et vagy a Westlife-ot, milyenek élőben? Tudom, hogy Gary Barlow tud énekelni, ettől működnek, de a többi elfuserált énekes... Egyszerűen nem képesek egyetlen hangot se kiadni magukból." - fakadt ki a sztár.

Érdekesség, hogy Elton John nem először kel ki a popszakma ellen ilyen vehemensen, néhány évvel ezelőtt Madonnát vádolta meg playback-eléssel.
Elton John döbbenetes vallomása

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.