Béranya szülte a babát, de a zenész a papája

Képek - Továbbadta tehetségét: Elton John fia biológiai apja!

December végén jött a hír: apa lett a homoszexuális világsztár. Elton John hosszú ideje együtt él párjával, David Furnish-el, akivel most közösen nevelik a fiukat.

Hosszú ideje boldogok együtt: Elton John és David Furnish képgaléria

2011.01.06 09:50ma.hu - Fotó: celebritysmackblog - justjared

Régóta vágyott egy gyermekre Elton John és párja, a kanadai filmes, David Furnish - A homoszexuális páros kapcsolata évek óta tart, sosem lehetett összezördülésről hallani közöttük.

Korábban is szerettek volna babát, örökbe akartak fogadni egy ukrán árvát - a hosszadalmas procedúra azonban azzal végződött, hogy mégsem kapták meg a kisfiút.

Bár a tehetséges énekes már 63 esztendős, nem tett le arról, hogy gyermeke legyen. Mivel páratlan tehetséggel áldotta meg az ég, a 48 éves David-del megegyeztek abban, hogy szülessen saját babájuk és úgy határoztak: Elton génjeit örökítik tovább.

David Furnish és Elton John - Fotó: celebritybabyscoop

Így a kisfiuk, Zachary Jackson Levon Furnish-John biológiai édesapja a zenész, az ő spermáját használták a mesterséges megtermékenyítéshez.

Az információt Elton John egyik közeli barátja is megerősítette, aki elmondta, egy ilyen tehetséget valóban kár lett volna "veszni hagyni".

Úgy hírlik, a karácsony napján született baba nem él egy fedél alatt édesapjával és David Furnish-el. Külön otthont alakítottak ki neki, benne minden jóval, amire egy kisgyermeknek szüksége van.

Elton John négy dajkát fogadott, akik egész nap és éjjel vigyáznak a babára. Külön szakácsot is fogadott a házba.

Kis híján halálra drogozta magát Elton John!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.