Ikrekkel ajándékozza meg a sors a sztárt

Édes fotók: Mariah Carey-nek lánya és fia is lesz

Decemberben végre megerősítette az énekesnő, hogy ikreket vár - a hírek szerint Mariah Carey-nek nemcsak dupla lesz az öröm, de fia és lánya is születik.

Mariah Carey terhesen és fülig érő mosollyal! képgaléria

2011.02.03 09:37ma.hu - Fotó: Abaca - GSI Media

Immár biztosnak tűnik, hogy a várandós díva álma teljesül: nemcsak két gyermek édesanyja lesz egyszerre, de kisfia és kislánya születik.

A 40 esztendős Mariah Carey sokat várt az anyaságra, ám férjével, Nick Cannon-nal most nagyon boldogan várják a babákat. Mariah a Life&Style magazinnak elmondta, nem akarta idejekorán tudni, milyen neműek az ikrek.

A találgatások persze elindultak, sokan két kisfiúra, mások két kislányra tippeltek, még a Twitter közösségi oldalon is.

Még több kép itt! - Mariah és Nick - Fotó: Abaca

Mariah és Nick egyik barátja szerint mostanság minden arról szól a páros életében, hogy kék és rózsaszín holmikat vásárolgatnak.

Teljesült az álmuk: fiuk és lányuk is lesz. A díva 30 éves férje decemberben egy rádióműsorban árulta el, hogy két gyermeket várnak Mariah-val. A sztárpár ikrei áprilisban érkeznek.

Az énekesnő nemrég úgy fogalmazott, "ez egy hosszú út, de nagyon boldog és élvezetes".

Mariah Carey a párja szerint újabban minden este ínyenc vacsorákkal kényezteti magát és férjét. Felszedett jó pár kilót, de túlsúlya már a terhesség előtt sem igazán zavarta.

Pocakos Mikulásnak öltözött Mariah

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.