Már nem titok, babát vár a díva

Pocakos Mikulás fotók: Egyértelmű, hogy Mariah Carey terhes!

Ha eddig valaki számára kétséges is volt, most már egyértelmű, hogy nem kacsa Mariah Carey terhessége! A csinos énekesnő a Disney parkban mikulásruhában, de alaposan kigömbölyödve és ragyogó mosollyal jelent meg.

Bájos képek: egyértelmű, hogy babát vár Mariah Carey képgaléria

2010.12.10 17:29ma.hu

Igen sokszor terjedt el a hír az utóbbi hónapokban, hogy Mariah Carey anyai örömök elé néz, ráadásul ideje is volt már - hiszen a negyvenéves énekesnő ezúttal valóban megtalálta a boldogságot párja, Nick Cannon mellett, és nem volt titok, hogy szeretnének gyermeket.

Még több fotó a képre kattintva!

Korábban azonban valamennyi pletyka igaztalannak bizonyult, hiszen a sztár pocakja sosem gömbölyödött tovább. Igaz: Mariah valóban jó pár kilót felszedett az utóbbi egy-másfél évben - ő ezt a boldogságára fogta, és úgy tűnik, igazat is mondott.

Most azonban már valóban nem lehet eltitkolni, hogy a díva anya lesz! Az elmúlt pár hétben már jelentek meg róla pocis képek, Mariah a bő ruhák ellenére sem tudta elrejteni, hogy gömbölyödik.

A napokban pedig a Disney parkban tartott fellépésén már nem is próbálta leplezni a dolgot.

Piros, csinos mikulásruhában szerepelt, amelyben azonban egyértelműen megmutatkozott az állapota. Carey a hasára tett óvó kezével is jelezte, hogy abban bizony egy új élet fejlődik.

Nem akar dadát Mariah Carey

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.