Üzletemberek is járnak az óvodáskorú Shrutihoz

Képek: Elképesztő - 6 éves a legfiatalabb jógatanárnő!

Három esztendősen már megdöbbentően hajlékony volt az indiai Shruti Pandei, aki ezután jógaiskolában tanult, és mindössze három év alatt odáig jutott, hogy most maga is tanítja a jógát.

6 éves jógatanár: nézze meg Shruti Pandei elképesztő hajlékonyságát! képgaléria

2010.12.29 11:14ma.hu - Fotó: Barcroft India

A helyes indiai kislány, Shruti Pandei csupán 6 éves, de mestervizsgával rendelkezik, így taníthatja is a jógát, melyet ő maga 3 esztendősen kezdett el gyakorolni. 11 éves bátyjától látta a jógázást, és nagyon megtetszett neki.

Shruti elképesztően hajlékony - Fotó: Barcroft India

Shruti igen hajlékonynak és ügyes bizonyult, de mivel úgy érezte, vannak gyakorlatok, amelyeket magától nem tud megcsinálni, szüleit arra kérte, hadd járhasson jógaiskolába.

A kislány itt tökéletesítette tudását, és nem kevesebb, mint 86 jóga-mozdulatot tud fejből, mindegyik póz megy neki, igen precíz és gyorsan fejlődik. Így nem volt nehéz vizsgát tennie a tudásából.

Így lett a kis Shruti hatévesen a világ legfiatalabb jógatanára. Számos ember tanul nála, a fiataloktól egészen az ősz hajú, idős emberekig - a kislány mindenkinek nagy türelemmel segít és megigazítja őket, ha rosszul végeznek egy mozdulatot.

Shruti már fél hatkor talpon van, bemelegítéssel kezdi a napját, egy órával később pedig már tanít. Jogászok, orvosok és üzletemberek is látogatják a minitehetség óráit.

A bikram jóga nem segít a fogyásban

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.