Állítólag most valóban terhes a sztár

Képek - Mariah Carey megint felszedett, de nem zsírt?

Párja szerint az énekesnő szuper édesanya lenne - Mariah Carey állítólag most valóban terhes, de babonából nem beszél öröméről.

Mariah Carey kissé kigömbölyödött! képgaléria

2010.08.30 11:29ma.hu

Mariah Carey az a típus, aki hajnalban is megcsinálja a szerelme kedvenc ételét - állítja a díva párja, Nick Cannon.

A 29 éves sztár három éve vette feleségül a nála idősebb énekesnőt, és a hirtelenjében kötött házasság azóta is tartósnak bizonyul, gyermekáldás azonban még nem követte.

Mariah szereti Nick-et - és a hasát is - Fotó: poponthepop

Mariah a hírek szerint többször is szeretett volna teherbe esni, de nem sikerült neki.

A People magazin úgy tudja, most valóban gyermeket vár, de erről sem ő, sem a párja nem beszél babonából. Pedig a férjhez közelálló források szerint Carey már a negyedik hónapban jár.

A People-nek Nick Cannon - aki egyébként az America's Got Talent tehetségkutató műsorvezetője - azt mondta, egy biztos: nem úgy szeretné nevelni saját gyermekét, ahogy annak idején őt nevelték.

Túl sok minden elsőre nem látszik az énekesnőn - de brazíliai koncertjén már némileg bővebb pólóban jelent meg Mariah.

Elegáns estélyi ruhája pedig fekete volt és terebélyes, fazonja nem engedte láttatni, valóban jellegzetesen gömbölyűbb-e a hasa.

A jól értesültek a fotósorozat láttán is úgy gondolják, látszik, hogy a díva felszedett a pocakjára, de nem zsírt...

Mariah-nak végre összejött?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.