A duci énekesnő még rosszul is öltözik

Tűsarkúban és sportszerkóban nevetteti ki magát Mariah Carey!

A mostanság nem éppen ideális súlyban levő énekesnő nem hallgat a kritikákra, sőt csak tetézi a dolgot ízléstelen ruháival. Mariah Carey a minap Arizonában jelent meg meghökkentő szerelésben.

Ciki: Mariah Carey sportszerelésben és magassarkúban! képgaléria

2010.05.18 19:30ma.hu

Mariah Carey állítása szerint a boldogságtól hízott meg - súlyát azonban lassan egy éve tartja, és az sem zavarja, hogy a bulvársajtó nem egyszer cikizte emiatt.

Nos, Mariah valóban nem volt korábban ennyire "husi" - mindezt a közelmúltban megrendezett esküvői partin is bizonyította.

Mariah és Nick újra hűséget fogadott

A sztár és kedvese, Nick Cannon két év után megerősítette házassági fogadalmát, az énekesnő azonban kétszer akkora volt most, mint az eredeti lagziján.

Mariah-t és párját ezúttal Arizonában, séta közben kapta lencsevégre egy fotós, és bizony a bulvársajtó ezúttal sem kímélte a kék tréning-szerelésben és magassarkúban tipegő dívát.

A háromnegyedes nadrághoz egyébként is furcsán mutatott a cipő, de ha a ruha sportos jellegét is számításba vesszük, az összhatás még meghökkentőbb.

Nos, ha lefogyni nem is szeretne, valamivel hozzáillőbb ruhatárat azért elővarázsolhatna Mariah Carey. A pénz nem lehet probléma.

Kutyájával fürdött az énekesnő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.