Klinikán járt, filmszerepét pedig lemondta...

Képek - Mariah Carey most tényleg terhes?

Az egyre dundibb énekesnő nemigen beszél arról, mikor alapítana családot - Pedif párjával, Nick Cannon-nal valóban nagy a szerelem. Most azonban a lesifotósok egy klinikáról boldogan kilépve fotózták le a párt.

Mariah és Nick a klinikáról távozóban képgaléria

2010.05.28 17:30ma.hu

Nem nyúlt félre második házasságával Mariah Carey - A csinos énekesnő egyszer már elvált, korábbi férje Tommy Mottola zenei producer volt.

Sokan féltették a dívát, amikor pár hetes ismeretség után oltár elé állt Nick Cannon-nal.

Úgy tűnik azonban, ezúttal jól választott: Mariah és Nick pár hete meg is erősítette fogadalmát, egy kertiparty keretében ünnepelték második házassági évfordulójukat.

Többször felröppent a híre annak, hogy az énekesnő terhes - mindeddig azonban nem bizonyult igaznak, sőt, Mariah azóta többször bevallotta: nem babavárás miatt hízott meg, csak boldog és kiegyensúlyozott...

Az utóbbi időben viszont furcsán viselkedik. Lemondta filmszerepét Tyler Perry új alkotásában, egészségügyi okokra hivatkozva.

Majd a napokban egy klinika előtt fotózták le őt véletlenül, amelynek a kapuján fülig érő mosollyal lépett ki, férje oldalán.

Betegnek egyáltalán nem tűnt, de sem ő, sem szóvivője nem nyilatkozik egyelőre. Utóbbi csak annyit mondott: Carey az orvosa tanácsára nem válallta el a filmszerepet.

Kutyáival fürdött az énekesnő?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.