Kutyával verte át a nagyérdeműt a sztár

Képek - "Kislááány!" - kiabálta világgá Mariah Carey

Az utóbbi hetekben szárnyra kelt pletykák után meglehetősen nagy döbbenetet keltett Mariah Carey Twitter közösségi portálon tett bejegyzése, aki "kislááány" felkiáltással adta hírül kiskutyája születését...

Mariah Carey és Nick Cannon a klinikáról távozóban képgaléria

2010.06.09 11:40ma.hu

Élénken foglalkoztatta Mariah Carey állítólagos terhessége az utóbbi időben a külföldi bulvársajtót, már csak ezért is okozott meghökkenést az énekesnő Twitteres örömhíre.

Első ránézésre ugyanis bárki azt hihette, hogy valóban a sztárnak született gyermeke.

Az igazi baba még várat magára?

A "kislááány" felkiáltással arra utalt, hogy Cha-Cha nevű jack russel ebének világra jött a kölyke, amelyet nemsokára el is vihet egy szerencsés gazdi.

Mariah Carey továbbra is hallgat a saját terhessége kapcsán felröppent pletykákról.

Férjével, Nick Cannon-nal nemrég egy klinikáról kijövet fotózták le őt, amint fülig ért a szája a mosolytól. Ráadásul váratlanul lemondta Tyler Perry filmjében a szereplését, orvosi ellenjavallatra hivatkozva.

A sztár szóvivője sem hajlandó nyilatkozni arról, mi volt a visszautasítás konkrét oka.

Egy biztos, Mariah nem a babavárás miatt szedett fel jó pár kilót, hiszen masszívan egy éve így fest - elmondása szerint a boldogság van rá ilyen hatással.

Nick Cannon-nal egyébként valóban harmonikus kapcsolatban él a díva, noha jóval idősebb a férjénél, és mindössze pár hetes ismeretség után kötötték össze hivatalosan is az életüket.

Számos hír jelent meg Mariah Carey állítólagos terhességéről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.