Vajon miért nem alkoholizált a színésznő?

Pici, dudorodó pocak: Nicole Kidman újra terhes?

Enyhén dudorodó pocakkal jelent meg testvére esküvőjén Nicole Kidman ausztrál származású színésznő. Ez még nem lenne gyanús, de az igen, hogy az egész fogadás alatt egyetlen korty alkoholt sem fogadott el.

2010.06.25 12:30ma.hu

A menedzser elzárkózott a kérdések elől, és maga Kidman sem erősítette meg, igaz, nem is cáfolta a felröppent pletykákat, miszerint újra terhes. Pedig a bulvársajtó igencsak gyanúsnak találta, hogy néhány napja a 43 évesen is még mindig gyönyörű színésznő nem koccintott testvére boldogságára, ám a hasa mintha kissé gömbölyűbb lenne a normálisnál.

Egyesek szerint csak egy átlagos kis felpuffadásról lehet szó, az alkoholmentességet pedig valamiféle diétával magyarázzák, de különös, hogy akkor a menedzser miért nem mond egyértelmű nemet a terhességet firtató kérdésekre?

Nicole Kidman első gyermeke 2008-ban született, bár addigra már két örökbe fogadott gyermek anyukájaként rutint szerzett a gyereknevelésben. Első férjével, Tom Cruise-zal nem lehetett közös gyermekük, házasságuk többek közt ezért futott zátonyra, majd második férjével is sokat kellett próbálkozni, mire két vetélés után megszülethetett Sunday Rose.

Az újságokban pont egy évvel ezelőtt már felröppentek a kistestvér születéséről szóló pletykák, de végül azok valótlannak bizonyultak. Vajon most is csak alaptalan spekuláció lenne a terhesség?

Olvasson még többet a sztárról a Hírgyűjtőn!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.