Keith Urban egy rakás pénzt szórt el

Képek - Idegen tininek vásárolt be Nicole Kidman férje!

Úgy tűnik, számos jó tulajdonsággal büszkélkedhet az ausztrál színésznő párja - Keith Urban saját magának indult vásárolni, de végül közel 90 ezer forintnak megfelelő összeget költött egy kamaszra.

Együtt - Nicole Kidman és Keith Urban edzés közben képgaléria

2009.12.23 11:30ma.hu

Büszke lehet a férjére Nicole Kidman - A country zenész ugyanis a jelek szerint szívesen jótékonykodik jókedvében.

Keith Urban
a hírek szerint a minap magát szerette volna megörvendeztetni egy új gitárral, ezért kereste fel az egyik neves hangszerboltot az ausztráliai Brisbane-ben.

Keith és Nicole - teljes a harmónia

A pénztárnál felfigyelt egy fiúra, aki egy gitárhoz való effektpedált vásárolt volna, és hirtelen elhatározásból kifizette saját gitárján kívül az eszközt is.

El lehet képzelni, mekkora volt a kamasz meglepetése, amikor Keith Urban ezután kezet rázott vele, majd boldog karácsonyt kívánva elhagyta az üzletet.

A fiú nehezen fogta fel, hogy a világhírű zenésztől ajándékba kapta a pedált, és még meg is kérdezte az eladót, tényleg Keith Urban volt az, aki az imént itt vásárolt?

Nem is tudott hova lenni örömében az igenlő válasz után, és azonnal felhívta az édesapját, hogy megossza vele a hihetetlen hírt.

Olvassa el Nicole Kidman őszinte vallomását!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.