Fehér orr - kinevettette magát a színésznő..

Ciki! - Lesse meg Nicole Kidman és a púderes doboz kellemetlen találkozását!

Nem lehet büszke magára, aki készítette a csinos színésznő sminkjét New York-i filmbemutatójára - Ha pedig maga Nicole csinálta, akkor csak "gratulálni" lehet neki. Kidman úgy festett, mint aki orral beleesett a púderesdobozba.

Ciki - Nicole Kidman orral esett a púderesdobozba? képgaléria

2009.12.17 10:30ma.hu

Ha megjelenik a vörös szőnyegen, Nicole Kidman külseje általában makulátlan - de azért előfordulnak érdekes bakik...

...mint például most. A 42 éves sztár Nine című, legújabb filmje bemutatójára érkezett New York-ba meglehetősen túl-, vagy inkább rosszul sminkelve.

Lehetséges, hogy szegény Nicole saját tükrében nem vette észre a melléfogást, ám az erős reflektorfényben tisztán látszott, mennyire el van tolva az arcpúderje!

Nemcsak az orra, a szeme környéke is fehérlett, mintha csak orral lökték volna volna a púderesdobozba...

Természetesen nem lepődünk meg azon, hogy a vörös szőnyegen feltűnő sztárok arca makulátlanra van alapozva, ha viszont ennyire feltűnő, az már kellemetlen!

Tény, ami tény, a dögös fekete Prada ruhához nem állt valami jól a baki.

Nicole mellett egyébként megjelent a premieren Kate Hudson, Marion Cotillard, Fergie és Penelope Cruz is.

Ők és a jelenlevők bizonyára nem értenek egyet Kidman korábbi állításával, miszerint elvesztette tökéletes vonalait kislánya, Sunday Rose születése után és a szoptatás idején.

A Nine című film olaszországi forgatására egyébként Nicole mindössze négy héttel a kisbaba születése után utazott el, és örül annak, hogy a vásznon már megnőtt kebleivel szerepelhetett...

Nicole Kidman öltözködése csapnivaló?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.