Rázták a csinos sztárok!

Erotikusan riszált Jennifer Aniston Nicole Kidmannel!

Ki ne nézné meg szívesen, amint két gyönyörű színésznő pálmaszoknyában riszál? - Márpedig Jennifer Aniston és Nicole Kidman éppen ezt tette együtt, Hawaiion.

2010.05.10 19:30ma.hu

Új filmjét forgatja a gyönyörű Jóbarátok-sztár és Tom Cruise egykori neje - bikinis fotót ugyan még nem láthattunk Jennifer Aniston-ról és Nicole Kidman-ről, noha a sztárok Hawaii-on dolgoznak együtt.

Pálmaszoknyás, melltartós riszálást a gitárzenére azonban rögtönöztek!

A hölgyek az Entertainment Tonight című műsor kedvéért melegedtek bele a produkcióba - a közönség legnagyobb örömére.

Nicole és Jennifer negyvenévesen is igen figyelemreméltó külsővel büszkélkedhetnek, noha Kidman-t nemrég azzal kritizálták, hogy a túl sok botoxtól arca lassan olyan merevvé válik, hogy már a mimika is természetellenes lesz rajta...

Egy deka felesleg sincs rajta mindenesetre a szülés óta sem, Jennifer Aniston pedig állítólag minden alkalommal diétával hozza formába magát a forgatásokra. Meglátszik az eredmény - mindkettőjük hasa csinos és kidolgozott!

A két szupersztár közös, erotikus produkciójához pedig csak gratulálni lehet.

Kidman vérig sértette Gwyneth Paltrow-t!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.