Merevvé botoxoztatta magát a sztár

Durva: Nicole Kidman-t "fagyos arca" miatt küldték el?

Úgy tűnik, az egykor bájos Nicole Kidman-en is kifogott az idő - vagy ő fogott ki saját magán. Az ausztrál színésznő a napokban három filmszerepet is elbukott, a jelek szerint botox-kezelései miatt.

Nicole arca közelről: itt épp a púderezés sem sikerült... képgaléria

2010.01.26 06:30ma.hu

Egyre több kritika érte mostanság Nicole Kidman-t, akinek arca szemmel látható változáson ment keresztül az utóbbi időben - Ám úgy látszik, olyannyira, hogy azt már a rendezők gyomra sem veszi be...

Nicole és a férje, Keith Urban

Nicole arca a botox-kezelések után talán fiatalosabbnak tűnik, de merevebbnek is, egyesek szerint egyenesen érzéketlen hatást kelt.

A Nine című produkcióban egyébként sem aratott osztatlan sikert - a jelek szerint ez és az egyre furcsább arcvonások is szerepet játszottak abban, hogy a közelmúltban nem kapott meg három filmszerepet.

Ő játszott volna a Bel Mai, a Hogyan fogjunk milliomost? című remake és a Monte Carlo című filmekben, de a készítők végül nemet mondtak neki.

Az egyik cég képviselője határozottan meg is mondta véleményét arról, hogy szerinte Nicole-nak el kéne gondolkodnia. "Az, hogy nem öregszik méltósággal, rontja az esélyeit a filmiparban" - vélekedett Michael Levine.

Nicole öltözködése csapnivaló?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.