A botrányhősnő megköszönte a hatóság "profizmusát

Beszüntették a rendőrségi eljárást Amy Winehouse ellen

Beszüntette az eljárást a brit rendőrség Amy Winehouse énekesnő ellen, akit az igazságszolgáltatás akadályozása címén vettek őrizetbe még decemberben.

Amy Winehouse: Vége a rossz korszaknak? képgaléria

2008.03.01 15:55MTI

A Scotland Yard szóvivője semmivel sem indokolta pénteken az eljárás beszüntetését, csak annyit közölt, hogy az immár ötszörös Grammy-díjas soulénekesnőnek nem kell többé felelnie a rendőrség kérdéseire és nem kell megjelennie a márciusi idézésen. 

A botrányos életvitelű Winehouse (Back to Black, Rehab) már pénteken sem jelent meg a bíróságon, ahol újból kihallgatták a testi sértéssel és az igazságszolgáltatás akadályozásával vádolt férjét, Blake Fielder-Civilt, aki összevert egy bártulajdonost, majd lefizette, hogy ne tanúskodjon ellene. A decemberben rövid időre őrizetbe vett, majd óvadék ellenében elengedett Winehouse-t is ebben az ügyben vádolták a szemtanúk megvesztegetésével. 

A bíróság helyett Amy Winehouse pénteken a Párizsi Divathétre utazott, ahol egy brit bulvárlap értesülése szerint drogbotrányai ellenére is félmillió font (173 millió Ft.) gázsit fizet neki egyetlen fellépésért a Louis Vuitton divatcég. A 24 éves énekesnő szóvivője útján örömét fejezte ki a rendőrség döntése fölött és megköszönte a hatóság "profizmusát".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.