Vergődve találtak az énekesnő párjára...

Majdnem meghalt Amy Winehouse férje!

Bárminemű függőség azért veszélyes, mert az alanyoknak semmi sem számít jobban, mint a szenvedélyük kielégítése - Amy Winehouse férjét, Blake-et is hiába zárták rácsok mögé, ugyanúgy sikerül droghoz jutnia.

Amy már összeszedte magát - képek! képgaléria

2008.02.19 07:15netbulvar.hu

Bárminemű függőség azért veszélyes, mert az alanyoknak semmi sem számít jobban, mint a szenvedélyük kielégítése. Amy Winehouse férjét, Blake-et is hiába zárták rácsok mögé, ugyanúgy sikerül droghoz jutnia.

A múlt héten talán többhöz is, mint kellett volna, ugyanis néhány társával túladagolták magukat. A börtönőrök a földön vergődve találtak a négy elítéltre, akik közül többen eszméletlenek voltak. A börtönkórházba sikerült mindannyiuk állapotát stabilizálni, és jól ki is takarították a szervezetüket a méregtől.

A büntetés végrehajtó intézmény szóvivője elmondta, hogy Blake és három társa eddig ismeretlen anyagot juttattak a szervezetükbe, amitől rohamot kaptak, de már mind jól vannak.

Nem ez volt az első eset, hogy Wino ura tiltott szerekhez fordult odabent. Korábban a helyi kétes eredetű pálinkából sikerült tetemes mennyiséget magába tölteni, de persze akkor is lebukott a smasszerek előtt. Egyszer pedig Amy-nek kellett bevinnie pénzt neki, hogy ki tudja fizetni a dílereket.

Fielder-Civil ezekkel az akcióival csak tovább vágja maga alatt a fát, pedig eddig sem volt túl kecsegtető helyzetben. Súlyos testi sértés és az igazságszolgáltatás kijátszásával vádolják. Szóval a bírónak lesz bőven indoka évekre bezáratni a balhés urat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.