Elköltözött a balhés sztár...

Közszemlére tette intim fotóit Amy Winehouse - nézze meg!

Nemcsak jó útra próbál térni, de helyet is változtat Amy Winehouse - Tegnap délután lencsevégre kapták Londonban az énekesnőt, amint éppen kiköltözik a lakásából. Volt mit látni körülötte!

Amy Winehouse megmutatta a fotóit - képek! képgaléria

2008.02.28 10:15ma.hu

Csomagokkal és fényképekkel megpakolva rohangált órákon át Amy Winehouse londoni lakása és a teherautó között, amelyet a költöztetéshez rendelt.

Úgy tűnik, a nemrég a rehabon darabjaiból összerakott énekesnő nemcsak igyekszik felépülni, de mindenféleképpen maga mögött hagyja a múltját. A sztárnak barátai is segített a költözésben, akiknek - akárcsak az ügyes paparazzónak - nyilván nem kerülte el a figyelmét az a néhány képtartóban cipelt fénykép, mely Amy és férje, Blake Fielder-Civil szerelmes és intim pillanatait örökítik meg.

Az énekesnő sokáig szorongatta kezében a képet, amelyen több kedves fotójuk van összemontázsolva. A lesifotós képein is jól látszanak a jelenetek...

Az ismerősei szerint egyébként Amy Winehouse szeretne távolabb lenni az állandó reflektorfénytől, és Londonon kívülre költözne, egy vidékies házba. Állítólag Buckinghamshire-ben már nézelődött is eladó otthon után.

Nem tudni, mennyire sínylette meg párjával kapcsolatuk a férfi letartóztatását - Amy a Grammy-gála előtt is meglátogatta kedvesét a börtönben -, de tény, hogy a zavarosban halászó Blake miatt majdnem a sztár is alaposan megjárta.

A rendőrök ugyanis sokáig azt feltételzték, Amy keze is benne van férje sötét ügyeiben. Októberben a norvég rendőrség mindekettőjüket letartóztatta kábítószer birtoklása miatt. Az ügyből sikerült Amy-t kihúzni, ám Blake-et a drogügyein kívül súlyos testi sértéssel és az igazságszolgáltatás kijátszásával is vádolják. Arról nem is beszélve, hogy még a börtönben is sikerült kábítószerhez jutnia társaival - a dolog úgy derült ki, hogy mindannyian rohamot kaptak a szertől, és ha nem fedezi fel őket a börtönőr, könnyen bele is halhattak volna meggondolatlanságukba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.