Újabb csinos sztár fog elkelni

Képek - Hilary Duff férjhez megy!

Hamarosan beköthetik a szép énekesnő fejét - Hilary Duff sajtószóvivője megerősítette, hogy megkérték a sztár kezét, így hamarosan hokijátékos- feleség lehet Hilaryból.

Hamarosan házasok: Hilary Duff és Mike Comrie képgaléria

2010.02.24 13:30MTI

Hilary Duff férjhez menni készül - Kedvese, a hokijátékos Mike Comrie eljegyezte az énekesnőt.

A nagy esemény a napokban történt, amikor a páros Hawaii-on lazított együtt.

Nancy Ryder, Hilary sajtósa a People magazinnak elmondta: igaz a hír a lánykérésről, a sztárpár nagyon szépen köszöni a hozzájuk érkezett jókívánságokat.

Hilary és Mike egyébként két éve jár együtt. Az utóbbi időben kevés pozitív kritikát kapott Hilary Duff - nem voltak elájulva tőle a kritikusok.

Az Egyszer fenn című filmje, majd a Greta sem állt legjobban a nézettségi listán. A tinisztár alakítását kifejezetten negatívan értékelte a New York Times és a New York Daily News is.

A popszakmában azonban Hilary egyre sikeresebb, és úgy tűnik, magánélete is sínre került.

Mi történt Hilary Duff és a kolléganője között?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.