Erre a jelenetre emlékezni fogunk!

Pikáns fotók: Leszbi csókban forrt össze Hilary Duff kolléganőjével!

Énekesnőként szép sikereket ért el, majd színészként is kipróbálta magát a csinos szőkeség - Alaposan belehúzott Hilary Duff: leszbikus csókkal kápráztatja el a nézőket...

Hilary Duff leszbikus csókot váltott Jessica Szohr-ral! képgaléria

2009.11.12 15:25ma.hu

Hilary Duff-tól az utóbbi időben nem voltak elájulva a kritikusok - Az Egyszer fenn című filmje, majd a Greta sem állt legjobban a nézettségi listán.

A tinisztár alakítását kifejezetten negatívan értékelte a New York Times és a New York Daily News is.

A popszakmában sikeresebb Hilary azonban felülkerekedett a dolgon, és nem hagyott fel a filmezéssel. Ismét láthatjuk a Pletykafészek (Gossip Girl) című sorozatban, ahol egy igen pikáns jelenettel teheti emlékezetessé pályafutását...

A történetben összegabalyodik kollégnőjével, Jessica Szohr-ral, egy férfi kedvéért. De nem tűnik úgy, hogy a gyengéd csókot valamelyikük is bánná.

A Gossip Girl producere korábban is utalt már rá, hogy a sorozatot megfűszereznék egy pikáns ágyjelenettel, amelyben nemcsak ketten lesznek.... Kíváncsiak várjuk a folytatást.

Hilary Duff-nak egyébként akkor sincs miért bánkódnia, ha egy-egy filmes próbálkozása nem úgy sül el, ahogy várta.

A szőkeség sikeresen alakított a 2003-ban forgatott Tucatjával olcsóbb vagy a Csáó, Lizzie! című filmekben.

Saját ruhakollekciót hozott létre Stuff by Hilary Duff néven és saját illatot is piacra dobott Elizabeth Arden-nel együttműködve.

Kivel van együtt Hilary Duff?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.