Csúnya bukások és kudarcok érik a sztárt!

Fürdőruhás képek! Hilary Duff karrierje romokban?

Legutóbbi filmje csúfos bukás volt, az amerikai újságok "R kategóriás"-nak nevezték a romantikus vígjátéknak szánt "What goes up"-ot, és a "Greta" című dráma sem muzsikál jól a nézettségi listákon.

Szexis képek! Hilary Duff falatnyi fekete fürdőruciban! képgaléria

2009.06.25 18:15mellesleg
Duff az óceánban fürdőzött!

A tinisztár alakításáról negatív kritikát írt a New York Times és a New York Daily News is. A rossz szájízt az is erősíti, hogy a rendező a "What goes up"-ot ("Egyszer fenn...")

1986-ba helyezte, és a Challenger katasztrófája köré kanyarintotta, olcsó tréfáknak kitéve a felrobbant űrhajó legénységét. Hilary Duff mindenesetre nem keseredett el: újabb filmjeibe temetkezett, meg egy kellemes nyaralásba az óceánparton.

Hilary karrierje egy sikert hozó televíziós show főszerepe után indult be, mely a Lizzie McGuire címet viselte.

Legsikeresebb filmjei a Tucatjával olcsóbb (2003), vagy a Csáó, Lizzie! (2004). 2005-ben csaknem 15 millió dollárt keresett. Elindította saját ruhakollekcióját (Stuff by Hilary Duff), és saját illatot adott ki, Elizabeth Ardennel; amely a With Love nevet viseli.

Hilarynek a popszakmában is nagy sikerei vannak, albumjaiból csaknem 13 millió fogyott el világszerte.

Duff egyik nyilatkozatában azt mondta, hogy az idei év nagy megtisztulás volt számára…

- „ Rengeteget tanultam saját magamról és függetlenné váltam. Úgy érzem, hogy mostanra nőttem fel.”

Zenét írni- állítása szerint- egyfajta katarzist jelent.

- „Felér egy terápiával, de egyben stresszes is, hiszen nem könnyű megnyílnod mások előtt. Egy darabig úgy tűnt, hogy teljesen leblokkoltam. Semmi nem tudtam igazán szomorúvá, illetve kellőképp boldoggá tenni. De néhány hónapja úgy éreztem, hogy „Hú, végre megint önmagam vagyok!”- mondta el az énekesnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.