Jön az új Bonnie és Clyde!

Hilary Duff átveszi a Faye Dunaway legendás szerepét!

Eddigi legfontosabb szerepét játszhatja el hamarosan Hilary Duff énekes-színésznő, aki a Bonnie és Clyde gengszterpárosról szóló legújabb filmben az annak idején Faye Dunaway által híressé tett karaktert, Bonnie Parkert formálhatja meg.

Szexis képek az elragadó Hilary Duff-ról! képgaléria

2009.01.30 16:00ma.hu

Nemrég derült ki ugyanis, hogy a 21 éves énekes-színésznő, Hilary Duff lesz az a szerencsés, aki átveszi a Faye Dunaway által híressé tett Bonnie szerepét az új Bonnie és Clyde filmben. 

A legendás történet újraforgatott változatában Kevin Zegers alakítja párját, Clyde-ot. Duff a Disney TV Lizzie McGuire sorozatával futott be, amelyből 2003-ban moziváltozat is készült, a 2004-es Sztár születik című film pedig tovább emelte őt a népszerűségi listán. Legutóbbi filmje a 2008-as War, Inc., amelyben John Cusack partnere volt.
 
Ezen kívül elvállalta a Barely Legal tévésorozat főszerepét is. A legendás történet legfrissebb filmes feldolgozása a The Story of Bonnie and Clyde címet viseli, és Tonya S. Holly fogja megrendezni, aki nem győzi hangsúlyozni, hogy műve sokkal inkább egy teljes egészében új film lesz, nem pedig az 1967-es klasszikus, a Faye Dunaway és Warren Beatty főszereplésével készült Bonnie és Clyde remake-jéről van szó.

A legendás film: a Bonnie és Clyde!

Nem ez lesz az első Bonnie és Clyde-feldolgozás egyébként, amely az 1967-es első darab után készült: 1992-ben Bonnie és Clyde - Az igaz történet címmel forgattak tévéfilmet a legendás párosról egy nem túl ismert színésznő, Tracey Needham és két, viszonylag ismert sorozatszínész, Dana Ashbrook és Doug Savant főszereplésével. 

Tíz évvel korábban pedig az olasz Steno rendezett egy filmet Bonnie és Clyde olasz módra címmel Ornella Muti és Paolo Villaggio főszereplésével. Igaz, itt a hősöket Rosettának és Leónak hívták... 

Nyomokban pedig egy magyar mű, a Miskolci boniésklájd is megidézi az eredetileg az amerikai gazdasági válság éveiben "tevékenykedő" fiatal bankrabló- és szerelmespár történetét. 

Az új filmet, amelynek The Story of Bonnie and Clyde lesz a címe, Tonya S. Holly rendezi, aki kijelentette, egy teljesen új filmet forgat, nem pedig az 1967-es klasszikus remakejét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.