Életveszélyes táncot lejtett a sztár!

Durva: Hilary Duff egy skorpióval a nadrágjában ropta - Döbbenetes képek!

Meghökkentő jelenetek láttak napvilágot Hillary Duff-ról: a csinos színésznő csábos táncot lejt keleties öltözékében, majd előkap egy élő skorpiót, és a nadrágjába dobja.

Durva: Hilary Duff skorpiót eresztett a nadrágjába! képgaléria

2008.03.31 12:00ma.hu
Veszélyes mutatvány...

Akár rosszul is lehetnénk a képek láttán. Erotikus árnyak, fülledt hangulat: Hillary Duff szexisen táncol a félhomályos színpadon, rajta egy feszülő nadrág és egy kihívó csipkefelső.

Majd egyszercsak előkap egy skorpiót, a nadrágjába dugja, és folytatja a táncot...

Szerencsére mindez csak új filmjében, a War Inc.-ben történik meg! Mert ha a sztár valóban bevállalna egy ilyen jelenetet, komolyan kezdhetnénk aggódni az életéért - no meg azért, hogy minden rendben van-e az agyával...

A csinos színésznőhöz hasonló jelenettel botránkoztatta meg a nézőket nemrég Winona Ryder, a gyönyörű enyveskezű sztár, amikor a The Tens egyik jelenetében kemény ágyjelenetet mutatott be - a színésznő egy fabábuval vonaglik kéjesen.

Ez talán nem csal ki olyan meghökkent sikolyt az emberből, de tény, hogy nem kevésbé megdöbbentő, mint egy skorpió a nadrágban...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.