Eszméletét vesztette a popdíva!

Videóval: Madonna kétszer is elájult a színpadon Szófiában

Táncosai rázták fel a pár pillanatra eszméletét vesztett popsztárt bulgáriai koncertjén - Madonna ugyanis csak a táncosok közelsége miatt nem esett össze a színpadon.

Madonna új videóját, a Celebration-t is most forgatta képgaléria

2009.09.03 11:00ma.hu

Nagyon kimerült lehetett már hétvégi, szófiai koncertjekor Madonna - Az 51 éves popdíva július első hete óta közel 30 fellépést táncolt és énekelt végig, s most bizony meglátszott: ő sem fáradhatatlan!

Madonna ugyanis kis híján összerogyott bulgáriai, szófiai fellépésén, nem is egyszer!

A koncertről készült videón is látszik, hogy az énekesnő pár pillanatra eszméletét veszti, s csak az mentette meg az összeeséstől, hogy közel álltak hozzá a táncosai.

Egyikük azonnal észrevette, hogy baj van, és megtartotta őt, majd megrázta. Madonna zavart tekintettel nézett rá, majd közölte, hogy jól van, és folytatta a koncertet...

A szófiai nézők szerint azonban ez a jelent még egyszer lejátszódott.

Szerencsére, Madonna európai koncert-körútja tegnap befejeződött, így a sztárnak lesz lehetősége kicsit pihenni. Úgy tűnik, ez nagyon ráfér!

Hogy távozott Budapestről Madonna?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.