Veszélyes játékot játszott Jennifer Love Hewitt!

Képek- Lefotózták bikiniben a színésznőt és méretes popsiját!

Jennifer Love Hewitt a napokban egy szál bikiniben teniszezett, és ismét nagyon sok kritika érte széles csípője és méretes feneke miatt. Ráadásul az is furcsa, hogy telitalpú magas sarkú szandálban sportolt, ami elég veszélyes.

Jennifer Love Hewitt bikiniben és magas sarkúban teniszezett! képgaléria

2009.08.04 14:15ma.hu
Megint a fenekét bírálják!

Jennifer Love Hewitt mostanság elérkezettnek látta az időt, hogy megossza a nyilvánossággal a randizás terén begyűjtött tapasztalatait. Éppen ezért könyvet ír a témáról.

Jennifer a randizásról ír könyvet, melyben az SMS-ben való flörtöléstől kezdve az összetört szív ápolgatásáig mindenféle témába vágó dolgot tárgyal.

- "Úgy gondoltam, itt az ideje, hogy megosszam másokkal azt, amit a randizás vizein való evezgetés közepette megtanultam. Remélem, amellett hogy jókat mosolyognak, a nők tanulnak majd azokból a kemény leckékből, amiket én megtanultam" - nyilatkozta a színésznő.

A könyv, amelynek címe "The Day I Shot Cupid" (A nap, amikor lelőttem Kupidót) lesz, azt ígéri, hogy csintalan humorral kalauzolja majd a nőket a modern randizás útvesztőiben, és rengeteg gyakorlati tippet is tartalmaz majd.

- "Egyből meggyőzött minket Jennifer pimasz és tiszteletlen hozzáállása a modernkori szerelemhez, és úgy éreztük, hogy az önmagába vetett bizalma minden korosztály nőire inspirálólag hathat" - jegyezte meg a művet megjelentető, Hyperion Books kiadó vezetője, Ellen Archer.

A könyv várhatóan jövő márciusban kerül - első körben - az amerikai és az angol könyvesboltokba.

Tudjon meg mindent a színésznő szakításáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.